Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

ΜΠΡΙΑΜ


Το μπριάμ είναι ένα από τα αγαπημένα φαγητά, με σάλτσα η χωρίς σάλτσα, ζεστό η κρύο.
Όπως και όλα τα λαδερά τρώγονται καλύτερα όταν κρυώσουν αφού χρειάζονται τον χρόνο τους μέχρι να τραβήξουν το λάδι.
Σερβίρεται σαν πρώτο πιατο, κυρίως πιάτο, σε μπουφέ σαν ορεκτικό, ακόμα και σαν μεζές για κρασί, ταιριάζει απόλυτα με την φέτα και συνοδεύεται με λευκό κρασί αλλά και μπύρα.

Χρόνος προετοιμασίας και Παρασκευής 2 ωρες και 20 λεπτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: