ΚΡΕΜΑ ΚΑΣΤΑΝΟ
Είναι μια βασική κρέμα κάστανο την οποία μπορουμε να την αποθηκεύσουμε σε αποστειρωμένα Βάζα και να την διατηρήσουμε στο ψυγείο όλο τον χειμώνα, σε μους, τούρτες, κέικ, τάρτες, σαν γέμιση σε κουλουράκια κ.α.
Χρόνος προετοιμασίας και Παρασκευής 4 ώρες από της οποίες οι 2 ωρες και 30 λεπτά είναι για να καθαρίσουμε τα κάστανα
Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008
Ετικέτες
ΒΑΣΕΙΣ,
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου