ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ
Μπορουμε να χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένο σπανάκι ακριβός με τον ίδιο τρόπο όπως και το φρέσκο, όταν αχνίζουμε την σουπιά δεν βάζουμε υγρά αφού θα βγάλει η σουπιά, επίσης θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη σημασία στο αλάτι γιατί η σουπιά είναι από την φύση της αλμυρή.
Τον άνηθο θα τον προσθεσουμε πριν το τέλος του μαγειρέματος για να κρατήσει όλη την γεύση και να μην καλυφθεί από την σουπιά,
Χρόνος προετοιμασίας και παρασκευης 1 ώρα και 15 λεπτά
Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου