Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

Μπορουμε να χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένο σπανάκι ακριβός με τον ίδιο τρόπο όπως και το φρέσκο, όταν αχνίζουμε την σουπιά δεν βάζουμε υγρά αφού θα βγάλει η σουπιά, επίσης θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη σημασία στο αλάτι γιατί η σουπιά είναι από την φύση της αλμυρή.
Τον άνηθο θα τον προσθεσουμε πριν το τέλος του μαγειρέματος για να κρατήσει όλη την γεύση και να μην καλυφθεί από την σουπιά,
Χρόνος προετοιμασίας και παρασκευης 1 ώρα και 15 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια: