ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑΚΙΑ
Εάν χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένο σπανάκι θα πρέπει να έχει ξεπαγώσει καλά και να το έχουμε στύψη για να φύγουν όλα τα υγρά του, εάν πάλι θα χρησιμοποιήσουμε φρέσκο σπανάκι πρέπει να προσέξουμε το αλάτι που θα βάλουμε γιατί θα χρησιμοποιήσουμε στο στύψιμο αλλά και η φέτα θα είναι από μόνη της αλμυρή.
Χρόνος προετοιμασίας και παρασκευης 2 ώρες και 20 λεπτά
Τρίτη 3 Μαρτίου 2009
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου