ΓΑΛΑΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ
Όλα τα σιροπιαστά γλυκά του ταψιού έχουν την ιδιαιτερότητα να μπαίνει το σιρόπι κρύο στο ζεστό γλυκό, γι'αυτο καλό είναι να φτιάχνουμε πρώτα το σιρόπι η την προηγούμενη μέρα πριν ξεκινήσουμε την Παρασκευή,
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το πορτοκάλι με λεμόνι η λαιμ η να προσθέσουμε το άρωμα που θέλουμε είτε είναι στο σιρόπι η στην κρέμα όπως σπόρια βανίλιας, μαστίχα, ιβίσκος κ.α.
Το μυστικό για τραγανό φύλλο είναι το καλό βουτυρομα στα φύλλα και να μην σκεπάσουμε το γλυκό όσο είναι ζεστό
Χρόνος προετοιμασίας και Παρασκευής 2 ώρες
Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008
Ετικέτες
ΓΛΥΚΑ ΤΑΨΙΟΥ,
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ,
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ,
ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ,
ΦΟΥΡΝΟΥ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου