Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ

Εάν το μείγμα είναι πολύ νερουλό και δεν μπορουμε να το πλάσουμε προσθέτουμε λίγη φρυγανιά, μπορουμε να αυτοσχεδιάσουμε και αντί για ντομάτα να τρίψουμε καρότο, κολοκύθι κ.α.

Αν ψήσουμε τα μπιφτέκια σε σχάρα θα πρέπει να προσέξουμε να είναι λίγο ποιο σφικτός ο κιμάς και να έχει κάψει πολύ καλά η σχάρα πριν ψήσουμε.

Το καλύτερο κομμάτι για τα μπιφτέκια είναι η λαπα, μπορουμε εάν θελουμε να προσθεσουμε χοιρινο κιμα, κοτοπουλο κ.ο.κ

Μπορουμε να τα συνοδέψουμε με ρύζι, πατάτες, λαχανικά.

Ταιριάζει έξοχα η μπύρα αλλά και το κόκκινο κρασί.

Χρόνος προετοιμασίας και Παρασκευής 1 ώρα και 20 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια: