Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

ΦΑΣΟΛΑΔΑ

Είναι μια από της ποιο διαδεδομένες σούπες στην ελληνική κουζίνα, τα βασικά συστατικά της είναι το καρότο και το σέλινο αλλά σε κάποιες περιοχές βάζουν και μπέικον, σημαντικό είναι να βάλουμε τα; Φασόλια από το προηγούμενο βράδυ στο νερό για να φουσκώσουν.
Ο χρόνος βρασμού εξαρτάται από το φασόλι και την σκληρότητα του νερού, καλό είναι να χρησιμοποιούμε φασόλια όχι περισσότερο από 1 χρόνο αποθηκευμένα στο ντουλάπι.
Με την φασολάδα ταιριάζουν όλα τα αλίπαστα, κρεμμύδι, κ.α.

Χρόνος προετοιμασίας και παρασκευής 2 ώρες περίπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: