ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΡΝΕ
Την σάλτσα μορνε την ξέρουμε σαν μπεσαμελ, αυτό είναι λάθος, η σάλτσα μπεσαμελ είναι η βασική σάλτσα και δεν περιέχει κρόκο αυγού και τριμμένο τυρί, έτσι όταν προσθεσουμε αυτά τα δυο υλικά έχουμε σάλτσα μορνε όπου είναι και η ποιο γνωστή στην χώρα μας αφού την χρησιμοποιούμε στο παστίτσιο, μουσακά, παπουτσάκια κ.α.
αυτός ο τρόπος είναι από τους πιο σίγουρους τρόπους για μια επιτυχημένη μορνε αρκεί να έχουμε υπομονή, με την φωτιά χαμηλή και ανακατεύοντας πολύ συχνά με σύρμα ώστε να μην καεί το γάλα στον πάτο της κατσαρόλας
χρόνος προετοιμασίας και παρασκευής 35 λεπτά
Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου