ΧΟΙΡΙΝΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΡΙΣΟΛΕ
Στην αρχαία Ελλάδα δεν υπήρχαν ούτε σκόρδα ούτε πιπέρι αντίθετα θα μπορούσαμε να βρούμε θυμάρι, αλάτι, κρασί και φυσικά μέλι, προσθέσαμε λοιπόν μεταγενέστερα της τότε εποχής υλικά με το μέλι να κυριαρχεί στο φαγητό δίνοντας μια ευχάριστη γλυκιά γεύση στο κρέας, για αυτήν την απλότητα που χαρακτήριζε τα φαγητά στην αρχαία Ελλάδα δώσαμε τιμητικά αυτόν τον τίτλο!
Πίνουμε κόκκινο κρασί ημίγλυκο
Χρόνος προετοιμασίας και παρασκευης 3 ώρες
Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου