ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ
Ένα γλύκισμα το οποίο έχουμε μεγαλώσει μαζί και είναι συνώνυμο της ελληνικής γεύσης και κουλτούρας. Αν και τα υλικά είναι τα ποιο απλά (αλεύρι, μέλι, κανέλα) την γεύση τους την ξεχωρίζουν και την προτιμάει πολύς κόσμος από τα φανταχτερά γλυκίσματα που βρίσκουμε στης βιτρίνες των ζαχαροπλαστείων
Εάν πάλι δεν μας κάνει στον ουρανίσκο μας η γεύση αυτή, μπορουμε να τους δοκιμάσουμε με παγωτό όσο είναι ζεστοί.
Χρόνος προετοιμασίας και παρασκευης 2 ώρες
Τρίτη 31 Μαρτίου 2009
Ετικέτες
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ,
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ,
ΜΠΟΥΦΕ,
ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ,
ΤΗΓΑΝΙΤΑ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου