ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ CHORIZO
Το chorizo είναι παραδοσιακό αλλαντικό από την Ισπανία, δεν διαφέρει και πάρα πολύ από το δικό μας σαλάμι αέρος οπότε εάν δεν βρίσκουμε chorizo μπορουμε να χρησιμοποιήσουμε ένα άλλο αλλαντικό αέρος, προσοχή στην σάλτσα, δεν πρέπει να τραβήξουν τα ζυμαρικά όλη την σάλτσα γιατί θα φαίνονται στεγνά στο πιάτο.
Χρόνος προετοιμασίας και παρασκευης 35 λεπτά
Τρίτη 31 Μαρτίου 2009
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου