ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ
Παραδοσιακό γλύκισμα που συνήθως φτιάχνεται την μεγάλη πέμπτη πριν το Πάσχα.
Είναι εύκολο στην παρασκευη του αρκεί να προσέξουμε δυο παραμέτρους, το φούσκωμα της ζύμης και της 2 φορές, και το ζύμωμα, αφού άμα θελουμε να έχει ινώδες υφή και όχι σαν κέικ πρέπει να διπλώνουμε συνέχεια κατά την διαδικασία του ζυμώματος.
Χρόνος προετοιμασίας και παρασκευης 4 ώρες και 20 λεπτά.
Τετάρτη 15 Απριλίου 2009
Ετικέτες
ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ,
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου