ΜΗΛΟΠΙΤΑ
υπάρχουν και άλλα είδη μηλόπιτας όπως με σφολιάτα, ανοιχτή, με ολόκληρα κομμάτια μήλα κ.α
την μηλόπιτα την διατηρούμε σε θερμοκρασία δωματίου και την καταναλώνουμε σχετικά γρήγορα, αν την βάλουμε στο ψυγείο διατηρείται ποιο πολύ αλλά ενδέχεται η άχνη και η ζύμη να τραβήξουν υγρασία και να χαλάσει την υφή του γλυκού
χρόνος προετοιμασίας και παρασκευής 1 ώρα και 20 λεπτά
Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009
Ετικέτες
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ,
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ,
ΦΟΥΡΝΟΥ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου